Najnovšie recenzie zo sekcie Pieskoviská
- Skvelý plán na montáž
- Nevýhodou je krátka rúčka na vozíku.
- Jednoduchá montáž
Pekné detské pieskovisko s verandickou. Možno keby sa dalo kúpiť aj vo väčších rozmeroch. Pre dve malé deti môže byť.
Pridané: 2. júla 2026
(naposledy upravené 2. júla 2026)
Zakúpený v svet-trampolin.sk
Tento produkt vybrala babička pre malých vnukov. Keď došiel balík s dvadsiatimi doskami, skrutkami ostali sme v pomikove. Jeden deň sme tatierali dosky.Na druhy deň som ja dedko sa pokusil poskladať pieskovisko podľa navodu, no mnajprv som si musel nasadiť okuliare, avšak ani tie nepomohli. Musel som zobrať lupu, pretože ten návod bol strašne zmenšený. Pri skladani mi chybli skrutky. Musel som isť dokupiť. Isto by som to pieskovisko nikomu neodporučil
- Všetko pekne pripravené. Už len poskladať... Som veľmi spokojný
Pridané: 30. júna 2026
(naposledy upravené 30. júna 2026)
Zakúpený v svet-trampolin.sk
Neodporúčam, pokiaľ si stolár, tak si to kúp, ale prídu ti vyslovene drevené dosky, bez označenia, bez návodu, absolútne neopracované, drevo sa štiepi a láme, dosky nemajú žiadne označenia ani vyznačenie ani predprípravu na klince. Drevo nie je spravované do hladka čiže je tam možnosť že dieťa sa poraní. Neodporúčam!!!!!
Odporúčam. Produkt splnil moje očakávania.
Pekné,drevené pieskovisko.
Trochu horšie sa manipuluje so strieškou.
- Potrebna montaz
S obchodom a dodanim som bola velmi spokojna a nejdem menit nazor kvoli tomuto produktu, lebo ostatne boli super, ale s tymto pieskoviskom vobec.
V skatuli prisli iba srubky v sacku a dreva,ktore vobec neboli ponatierane, nemali navrtane ziadne diery a nebol k tomu pribaleny ziaden navod. Na pieskovisko sme sa velmi tesili a potrebovali sme ho cim skor, takze som z toho sklamana. Uvitala by som teda omnoho jednoduchsiu montaz, aby tie dreva boli uz natrete, kedze je to outdoorove pieskovisko, nech to hned vonku nezhnije a ja by som teda tie dreva brala viac osmirglovane, ked sa s tym maju hrat deti.
- Latky na zhotovenie pieskoviska prišli dve poškodené, no mám manžela, ktorý to kvázi opravil , takze za mna anie nie dobre hodnotenie
Pridané: 19. júna 2026
(naposledy upravené 19. júna 2026)
Zakúpený v svet-trampolin.sk
Dosky veľmi škaredo odrezané, bolo treba obrúsit aby sa niekto neporanil, veľmi málo skrutiek na zmontovanie, treba si dokúpiť
- Nebolo to pieskovisko,boli to len dosky,ktoré sme museli ešte opravovať
Pieskovisko je výborné pre malé deti, je veľmi pekné.
- pekné, pevné, nezaberá veľa miesta v záhrade, pritom dostatočne veľké na hranie, praktická strieška , lavičky, aj prekrytie, veľmi ľahká manipulácia, v balíku nič nechýbalo -všetky dosky, spojovací materiál, niektoré dosky ale nepresne predvŕtané, mohol byť názornejší montážny návod.
- pekne, skoro bez chyb
- troska mensie a striska sa ledva nasadila, platno by malo byt o 0,5-1,0cm dlhsie
- Nekvalitný produkt z Číny
- Chýbajúce diely v balení
- Nekvalitné opracovanie dreva, triesky trčia
- Krivé diely, praskliny na dreve
- Povrchová úprava určite nie je vode odolná
- Špinavá fólia striešky
Je to velmi pekny a prakticky vyrobok.
Som velmi spokojna.
Zobrazujem 1 - 20 zo 500 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...25 Ďalšie »